top of page

Are you ready...

to align your business

with the rhythm of the stars?

when is the time.jpg

Jouw planning is al gemaakt - je hoeft ze alleen maar te kunnen lezen. - Het klinkt een beetje teasend maar eigenlijk zegt deze teaser precies waar het om gaat. 

Net zoals ik dat voor mezelf doe, adviseer ik mijn klanten bij het opmaken van hun planning en bij de organisatie van hun onderneming. In volledige afstemming op de sterren. En dan bedoel ik: de sterren zoals ze op dat moment staan in hun persoonlijke horoscoop - en die is heel anders dan de jouwe (vandaar dat ik niet zo'n fan ben van algemeen astrologisch advies type 'Volle Maan in Ram en dus moeten we allemaal enz.').

Zo weten 'mijn' ondernemers precies wanneer het hét moment is om vollen bak gas te geven in hun onderneming, maar ook wanneer ze best hun vakanties inplannen (en wanneer zeker niet). Ze weten wanneer ze maximaal kunnen inzetten op netwerken, wanneer ze best hun nieuwe aanbod lanceren (en wanneer zeker niet). Ze weten wanneer ze afspraken moeten dubbelchecken en extra aandacht besteden aan de kleine lettertjes in een zakelijke overeenkomst - om maar een paar voorbeelden te noemen. 

Ondernemen in alignment met de sterren zorgt ervoor dat je minder weerstand ervaart en meer flow - zo simpel is dat.   

Benieuwd hoe ook jij je onderneming kan afstemmen op het ritme van de sterren? Let's talk - Contacteer me vrijblijvend en we bekijken samen welke optie het beste bij jou past. 

Synchronicity happens
when we align with the flow of the universe rather than insisting the universe flow our way

- Akemi G.

bottom of page