Are you ready...

to align your business

with the rhythm of the stars?

when is the time.jpg

Leven en ondernemen op het ritme van de sterren?

 

Ik organiseer mijn leven en mijn zaak in volledige afstemming op de sterren. En dan bedoel ik: de sterren zoals ze op dat moment staan in mijn persoonlijke horoscoop - en die is heel anders dan de jouwe (vandaar dat ik niet zo'n fan ben van algemeen astrologisch advies type 'Volle Maan in Ram en dus moeten we allemaal enz.')

 

Ik zal bijvoorbeeld nooit te veel plannen in een periode met veel planeten in mijn twaalfde huis (ah nee: want dan is het tijd om te rusten, te bezinnen en los te laten). En ik zal mijn YANG-activiteiten reserveren voor een maand waarin de Zon in een Vuurhuis staat. Bij een Nieuwe Maan weet ik precies welk zaadje ik te planten heb, en bij Volle Maan heb ik helder tot welke balans de Kosmos mij op dat moment uitnodigt.  

 

Soms ga ik, bij wijze van testje of uit pure hoogmoed ;-) , bewust in tegen de vibe van de Kosmos. Om dan telkens weer te moeten vaststellen hoeveel energie me dat kost.  Als ik leef en onderneem op het ritme van mijn sterren, gaat alles zoveel makkelijker, zoveel moeitelozer. En daarnaast vertellen de sterren mij precies wat er écht speelt in mijn leven - onder het oppervlak van dagelijkse 'chaos'.  

Wat is er mogelijk?

1. Snapshot | 1 audio - €75*
 

Welke intenties kan ik het best stellen bij de komende Nieuwe Maan? Tot welke balans nodigt de Volle Maan mij uit? Wanneer kan ik best mijn nieuwe aanbod lanceren, mijn vakantie plannen, mij focussen op netwerken? Ik ben zó onrustig: wat is er aan de hand? Welke thema's spelen er onder de schijnbare chaos van alledag?

 

Ik werp voor jou een blik in de sterren en deel mijn bevindingen in een welgemikte audio (+/- 15 min.) Ik analyseer de actuele thema's én langdurige invloeden die meer op de achtergrond spelen.

Klik hier voor de verschillende opties.  

2. Coaching Call | 1 uur - €125*


Wil je graag wat dieper in één van bovenstaande thema's duiken? Heb je nog een andere vraag? Dan kijk ik graag samen met jou naar je sterren! Je krijgt een diep inzicht in je huidige thema's én in hetgeen er op de achtergrond speelt. We ontwarren je knopen en zorgen ervoor dat je de juiste draad weer oppikt.


Contacteer me voor meer info over werkwijze en beschikbaarheid.

3. Cosmic Quarterly | audioreeks - €400*
- jouw kwartaalplanning in volledig alignment met de Kosmos


Wil jij net als ik het maximum halen uit de komende 4 maanden? Dan zijn de sterren je ideale bondgenoot. Hou alvast je agenda bij de hand en noteer wanneer je die website best lanceert, wanneer je best je vakantie inplant, wanneer het hét moment is om voluit voor je carrière te gaan of juist om wat meer tijd te reserveren voor je partner of gezin. In enkele audio's geef ik je een overzicht van de gehele periode - inclusief welke intenties jij best zet bij elke Nieuwe Maan én welke uitnodiging elke Volle Maan voor je heeft. Heb je zelf een specifieke vraag? Dan neem ik die graag mee voor jouw persoonlijke Kosmische Planning! Ontvang je de info liever in de vorm van maandelijkse audio's? Ga dan voor een SepiAbonnement.    

Contacteer me voor meer info over werkwijze en beschikbaarheid.

 

 

Synchronicity happens

when we align with the flow of the universe rather than insisting the universe flow our way


- Akemi G.

© 2020 Kim Vandebergh – SEPIA | proudly supported by Rebels & Heroes®

* vermelde prijzen zijn exclusief btw (21%).

|