top of page

Are you ready...

to meet the person you were born to be?

Leven en ondernemen als je authentieke zelf, volledig in alignment met wie je werkelijk bent – dat is de eerste sleutel tot een gestroomlijnd leven en moeiteloos ondernemen. Mijn unieke combinatie van coaching op basis van Jungiaanse Astrologie en Human Design is een krachtige tool om een diep inzicht te krijgen in jouw persoonlijke blauwdruk.

Een helder inzicht in jouw persoonlijke blauwdruk stelt je in staat het leven te leiden waarvoor jij in de wieg gelegd bent. Het is de enige manier om écht voldoening te vinden. Om écht je doelen te verwezenlijken.

 

Hoe verder je van je pad afwijkt, hoe meer ‘last’ je gaat ervaren (in de vorm van energieverlies, ergernissen, conflicten met anderen én in jezelf, ziekte…). Deze ‘negatieve’ zaken in een mensenleven zijn m.i. dan ook signalen die ons in feite willen waarschuwen dat we afgeweken zijn van ons pad en die ons willen aansporen terug op de ‘goede weg’ te gaan stappen. En waar we dus eigenlijk dankbaar voor moeten zijn.

Jij hebt altijd de keuze. De keuze om je pad te volgen óf er van af te wijken. Daarin ligt je vrije wil. Om het met de woorden van C.G. Jung te zeggen: Je vrije wil is de gave om met genoegen te doen wat je doen moet.

Ik zie elke dag wat er kan gebeuren als mensen die afgeweken waren van hun pad opnieuw op het goede spoor zijn: alles stróómt dan ineens, alles gaat zoveel moeitelozer. Mensen komen thuis, in zichzelf. En dat gevoel is onbeschrijfelijk. Alsof de puzzelstukjes in mekaar vallen. Alsof alles eindelijk klopt. – Ik wéét ondertussen dat het zo werkt maar eerlijk: ik sta er elke keer weer zo van verbaasd, omdat het even simpel als geniaal is.

Welke inzichten kan jouw blauwdruk je geven? Enkele voorbeelden...


 

Wat is jouw strategie?
Ben jij iemand die best zélf tot actie overgaat? Of laat jij het initiatief beter aan anderen? Het toepassen van jouw strategie maakt het verschil tussen moeiteloosheid en steeds weer op weerstand botsen (zoooo vermoeiend!).


​Wat zijn je grootste valkuilen?

Vaak zijn we zo gewend geraakt aan onze conditionering (uit onze jeugd, uit onze omgeving) dat we ons er niet eens meer van bewust zijn. Ik toon je waar je grootste valkuilen zitten én geef je tools om ermee om te gaan. Zodat jij weer zélf aan het stuur van je leven kan zitten.


Wat is jouw persoonlijke bron? 
Wat is de bron waarnaar jij kan teruggrijpen als het even niet ‘stroomt’?


Welk imago presenteer jij best als je zichtbaar wil zijn?
Welk deel van jezelf leent zich er het best toe om zich te presenteren op bijvoorbeeld sociale media? Je klanten voelen, bewust of onbewust, haarfijn aan of dit al dan niet 'klopt'.


Wat zijn jouw schaduwkanten?
Welke delen in jezelf wil je niet zien waardoor je ze blijft tegenkomen in anderen, in (conflict)situaties? – je goud ligt in je schaduw, daar ben ik van overtuigd!


Waarom ben jij hier? Wat is jouw échte WHY, jouw natuurlijke missie?
Da’s misschien niet de WHY die je dénkt te hebben, maar wel degene die bij jouw persoonlijke blauwdruk past :-) 


Wat is jouw meest betrouwbare kompas?
Je hoofd? Je hart? Je buik? Of nog iets anders?

Wat zijn je (verborgen) talenten?
Wat zijn jouw persoonlijke super powers? – in mijn ervaring zijn die super powers vaak een blinde vlek voor mensen, juist omdat ze zo evident zijn voor de eigenaar :-)

 

What is to come 
will be created in you and from you.

Hence look into yourself. 
Do not compare, do not measure.
No other way is like yours
.
All other ways deceive and tempt you.
You must fulfill the way that is in you.

 
- C.G.Jung

Are
You
Ready?

Ben jij ook klaar om kennis te maken met je volle potentieel?

Wil je (eindelijk) jouw pad gaan bewandelen?

Wil je jouw onderneming (nog verder) afstemmen op wie jij bent en wat werkt voor jou?

Je kan vrijblijvend contact met me opnemen. Ik informeer je graag over de verschillende mogelijkheden en formules.

bottom of page