top of page
sacral .jpg

Sacralpreneurs | The Audios 
een audioreeks voor vrouwelijke (Manifesting) Generators

Het concept: je buik als basis voor je business

Oftewel: ondernemen (en leven!) vanuit je buik, in plaats van je hoofd :-) Dat is the way to go voor ons, (Manifesting) Generators. Het principe is verrassend simpel, tenminste: als je weet hoe het toe te passen.  

In de afgelopen jaren heb ik mij bekwaamd in deze edele kunst van de navelstaarderij en telkens opnieuw stel ik vast hoe dit voor mij het verschil maakt tussen flow en frustratie, tussen het gevoel te hebben tegen de stroom in te zwemmen en voldoening.

In deze audioreeks deel ik alles wat ik heb geleerd én ervaren in mijn eigen leven en ondernemerschap, zowel als in mijn werk met meer dan 100 Sacralpreneurs

De Vorm

In een zorgvuldig samengestelde audioreeks deel ik alle inzichten die ik in de afgelopen jaren heb verzameld. Ik ga voor diep maar kort en krachtig: je hoeft voor dit traject niet veel 'extra' tijd te voorzien (geen lange schrijfopdrachten of masterclasses) en kan de inzichten meteen beginnen toepassen in je leven en onderneming. 

Om de inzichten niet alleen te kennen maar ook te voelen in je lijf, deel ik ook enkele krachtige visualisaties / meditaties.
 

Jij doorloopt de reeks op je eigen tempo - neem je elke dag een hapje of ga je voor 'oortjes in en bingen'?

De audio's bevatten een schat aan materiaal: het equivalent van 4 sessies van 2u, overgoten met mijn Wise Woman-sausje en dus nooit droog (eerder sappig).

Wil je eerst even proeven? Hieronder vind je een masterclass over de Sacrale strategie én een audio die deel uitmaakt van de reeks. 

 


Image by Aditya Saxena

When you reconnect
with the sacral superpowers you were born with, frustration will automatically
make way
for satisfaction –
in every aspect
of your life.

SEPIA | The Wise Woman

sacral 2.jpg

De Inhoud

We bekijken de sacrale strategie van to respond in de diepte: Wat is het? Hoe werkt het? En hoe niet? Je gaat opnieuw connectie maken met je sacrale energie, je gaat het voelen in je lijf en toepassen in je leven en onderneming.

Ik leg je uit waarom dit (nochtans zeer simpele) mechanisme zo moeilijk is voor álle sacrale wezens en specifiek voor jou zodat je je eigen valkuilen beter leert kennen en herkennen - Hallo Saboteurs! :-) 

We gaan dieper in op de super powers van jouw type (Pure versus Manifesting Generator) en staan uitgebreid stil bij jouw authority (= jouw persoonlijke beslissings-'orgaan'). 
 

Aan de hand van voorbeelden uit mijn dagelijkse praktijk, leg ik je uit hoe je deze principes kan toepassen op alle facetten van je onderneming -  o.a. bij het helder(der) krijgen van je missie, het creëren van je aanbod, het bepalen van de juiste prijs voor je aanbod en het schrijven van je posts - kortom: in deze reeks krijg je een stabiele basis mee om te leren ondernemen vanuit je buik in plaats van je hoofd, onder het motto: No gut(s), no glory!

praktisch

♥ 1 audioreeks - for ever yours: om te luisteren, te herbeluisteren en steeds weer nieuwe dingen in te ontdekken. 

♥ Materiaal = equivalent van 4 individuele sessies van 2u (€1520*)

Momenteel: special offer!
Ik werk aan een nieuwe versie van de audioreeks. Hierdoor krijg je bij de huidige versie 1u individuele coaching om al je vragen te stellen en dieper in te gaan op jouw persoonlijke
design.

All in - prijs = €550* 

 

♥ Voel jij ook een OOOOOH JAAAA! bij dit aanbod? Just hit the button below om jouw reeks vandaag nog te ontvangen.

  

Stone Fireplace

No gut(s), no glory...

bottom of page