Privacy Wet

SEPIA neemt de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en gaat zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons privacy- en cookie-beleid. Je gegevens zijn veilig en worden nooit aan derden verkocht.

Privacy verantwoordelijke / Data Privacy Officer

Vragen?

Opmerkingen?

Neem contact op met: kim@sepia-kimvandebergh.com

https://www.sepia-kimvandebergh.com wordt beheerd door Kim Vandebergh. Zij is de verantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens in de zin van de AVG wet en de Wet Bescherming Persoonsgegevens (hierna: Wbp).

Mijn gegevens zijn:

SEPIA - Kim Vandebergh - Hof van Tichelen 19 - 2020 Antwerpen -
BTW BE0500.556.721 

Jouw persoonsgegevens bij SEPIA

Hieronder geef ik een zo volledig mogelijke opsomming van hoe SEPIA persoonsgegevens verzamelt, opslaat en waarom.

Wat zijn persoonsgegevens?

Ieder stukje informatie waarmee je een persoon identificeert.

Ook je zakelijk mailadres of een IP adres.

Daarom gelden de privacy regels voor zowel bedrijven als consumenten.

Welke gegevens verzamelt SEPIA?

Wanneer jij je online aanmeldt voor een gratis weggever of een ander gratis product of dienst, het contactformulier invult, een product bestelt in onze webshop, andere aanvragen doet voor een van onze diensten, zal aan jou gevraagd worden om gegevens in te vullen. SEPIA verwerkt in dat geval alleen de gegevens die je zelf verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam;

  • Bedrijfsnaam;

  • BTW nummer;

  • E-mailadres;

  • Website;

  • Telefoonnummer;

  • Straat en huisnummer;

  • Woonplaats;

Met welk doel worden de persoonsgegevens gebruikt?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

  • Je voornaam en e-mailadres gebruiken we voor het verzenden van onze gratis producten en diensten, commerciële nieuwsbrieven en retargeting voor Facebookadvertenties. We doen dit alleen met gegevens die we verkregen hebben via het downloaden van gratis documenten, niet met gegevens die via mail binnengekomen zijn. Ik voeg nooit zelf je e-mailadres toe aan een mailinglijst van SEPIA.

  • Wanneer jij het formulier invult om een gratis aanbod te ontvangen, zijn jouw naam en e-mailadres nodig om jou van een reactie te kunnen voorzien.

  • Je naam, e-mailadres, telefoon, fysieke adres en BTW nr. gebruik ik voor het maken van facturen als je een product of dienst aankoopt.
    Door de gegevens te verstrekken geef je me toestemming om de gegevens voor bovengenoemde doeleinden te gebruiken. Wij verwerken jouw gegevens dus op grond van artikel 8 sub a en sub b Wbp.

Met wie delen we je persoonsgegevens?
 

Mailingprovider

Je persoonsgegevens worden opgeslagen op servers van een mailingprovider zoals Wix.com. De servers van Wix.com zijn gevestigd in o.a. de Verenigde Staten, Ierland, Zuid-Korea, Taiwan en Israël. Wix.com gebruikt indien nodig andere rechtsgebieden voor een goede levering van hun services en/of als het wettelijk vereist is. Wix.com neemt deel aan het EU-USA Privacy Shield Framework en het Zwitserland-USA Privacy Shield Framework en heeft zijn compliance met deze raamwerken gecertificeerd. Wix.com heeft zich ertoe verplicht alle Persoonsgegevens die vanuit EU-lidstaten of vanuit Zwitserland worden ontvangen, te onderwerpen aan de geldende principes van het desbetreffende Privacy Shield Framework. Voor meer informatie over het Privacy Shield Framework raadpleegt u de Privacy Shield List van het Amerikaanse Department of Commerce.

Check hoe Wix.com met de privacy van je gegevens omgaat. 

 

Retargeting

Daarnaast delen wij gegevens, die we verkregen hebben via het downloaden van een gratis document of inschrijving op het gratis kennismakingsgesprek, met Facebook om zo advertentiedoelgroepen te maken. Meer informatie over het privacybeleid van Facebook vind je hier. Jouw gegevens kunnen door Facebook ook worden doorgegeven naar de Verenigde Staten. Ook deze doorgifte van gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over de doorgifte van gegevens naar de Verenigde Staten door Facebook vind je hier

Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken. Een SSL-certificaat duidt op een beveiligde verbinding en is te herkennen aan de letter ‘S’ in de https van de URL en het hangslotje vóór de URL die de meeste browsers laten zien. Door het gebruik van een SSL-certificaat is het voor u veilig om onze sites te bezoeken en informatie met ons te delen.

Samengevat, zowel ik als mijn providers stellen alles in het werk om jouw persoonsgegevens veilig te houden.

Mijn hostingprovider is Wix.com. Check hoe Wix.com met privacy omgaat: privacy- en cookiebeleid en algemene voorwaarden

Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op uw voorkeuren worden cookies gebruikt.

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Advertentiecookies

Met jouw toestemming gebruiken wij, om advertenties beschikbaar te stellen, cookies van Facebook (Facebook Custom Audience, Facebook Impressions, Facebook Connect en Facebook Pixel). Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevantere advertenties worden weergegeven.

Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier.

 

Social media

We willen het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons.

Van de volgende social media-kanalen hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan. We helpen je alvast op weg door hieronder de links naar de verschillende privacy verklaringen met je te delen:

 

Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen?

Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen. Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden over hoe je cookies uit kunt schakelen.

Links

Op onze website kan je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten SEPIA. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Bewaartermijn

Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen.

  • Wanneer je klant bent, worden de facturen met jouw gegevens behandeld met een bewaartermijn volgens de wettelijke verplichtingen.
    De bovenstaande termijn geldt, tenzij er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

  • Wanneer jij je uitschrijft voor mails, wordt je op een uitschrijflijst gezet die niet meer gemaild wordt. Evenwel blijf je nog maximaal een jaar in het systeem tot ik de uitschrijflijst volledig verwijder.

  • Je kan mij te allen tijde contacteren met het verzoek jouw gegevens of een deel daarvan te verwijderen. Ik verbind mij ertoe dit verzoek binnen de 48 uur in te willigen.

Meldplicht datalekken

SEPIA kent de meldplicht datalekken. Worden er persoonsgegevens gemist of verloren? Dan melden we dat bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Bij een ernstige datalek of gevaar voor de personen erachter, moeten we ook de betreffende personen rechtstreeks informeren.

Op 03 april 2020 zijn er geen datalekken bij SEPIA  geweest.

Rechten

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverwerking op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wil weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen. Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via kim@sepia-kimvandebergh.com

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

© 2020 Kim Vandebergh – SEPIA | proudly supported by Rebels & Heroes®

* vermelde prijzen zijn exclusief btw (21%).

|