top of page

Unleash your Full Potential

- oftewel: reken af met je saboteurs

Beste Bezielde Ondernemer

Wat fijn dat je mij gevonden hebt! Welkom bij Sepia, welkom bij mij.
Je hebt me gevonden voor een reden: iets in jou weet dat je klaar bent voor je volgende stap. En iets in jou voelt dat dat wel eens een gróte stap zou kunnen zijn
Are you ready for your Big Leap?

Wij, Bezielde Ondernemers, hebben allemaal dezelfde missie. Hoe we die ook verwoorden (als ‘mensen verbinden’, ‘zorg dragen voor de natuur’ of ‘de wereld naar een hogere trillingsfrequentie brengen’) en in welke vorm dan ook (als coach, kunstenaar of bio-boer), de missie blijft dezelfde:
We gaan allemaal resoluut voor een betere wereld. En dat is kei-schoon.

Maar als Bezielde Ondernemer zijn we vaak ook extra gevoelig en dus extra vatbaar voor ‘saboteurs’: de reactie van anderen – ‘Kan je dáár je brood mee verdienen?’ maar ook onze eigen (onbewuste) overtuigingen ‘Mijn werk is maar matig', 'Ik kan maar beter gewoon doen als iedereen'. Deze saboteurs bedoelen het goed: ze proberen ons te beschermen tegen falen en afwijzing. Maar op die manier zaaien ze twijfel en halen ze ons uit onze kracht. Probeer maar eens iemand te overtuigen om je werk te kopen als je onbewust zélf twijfelt of het wel goed genoeg is, probeer maar eens écht succesvol te zijn als je er onbewust van overtuigd bent dat je dat succes niet waard bent. Of je grenzen te bewaken als je diep vanbinnen denkt je kei-hard moet zwoegen om geld te verdienen. Hoe wil je, naast je bloeiende bedrijf, een goede relatie hebben met je partner of kind, als je vroeger thuis zélf hebt ervaren dat die rollen niet verzoenbaar zijn? Hoe kan je jouw missie in al haar grootsheid in de wereld zetten als je er onbewust van overtuigd bent dat het veiliger is om jezelf klein te houden? Als er een saboteur aan het roer staat, dan sta jij niet in je kracht. Dan kost alles moeite en kan je niet je volle potentieel in de wereld zetten. En dat is zo jammer.

Beeld je eens in wat er zou gebeuren als je bevrijd was van die saboteurs. Als je vurige vertrouwen aan het roer zou staan en als je jouw volledige potentieel zou loslaten op de wereld. Beeld je eens in wat er allemaal mogelijk is als jij kan ondernemen en leven vanuit je diepste kracht. Hoe zou je leven er dan uitzien? Welke impact zou je dan hebben op de wereld? En hoe zou dat voelen? Hoe zou dát voelen?

 

Wij, Bezielde Ondernemers, hebben allemaal dezelfde missie, allemaal dezelfde ‘WHY’. En het is mijn missie om ervoor te zorgen dat jij de jouwe helemaal - in al haar grootsheid, met al haar kracht - in de wereld kan zetten. Want die wereld heeft dat (zo hard!) nodig.

                       The more of us can fly, the higher we can lift this world up

Warme groet

IMG_7218.JPG
bottom of page