top of page

Are you ready...

to unleash your full potential?

Wat houdt je tegen?

Je hebt alles in huis om een succesvolle ondernemer te zijn maar het komt er (even) niet uit? Voel je weerstand om zichtbaar te zijn? Vraag je niet de prijzen die je waard bent? Vind je het moeilijk om je succesvolle carrière te combineren met een gelukkige relatie, met je ouderschap of... met jezelf? Heb je het gevoel dat je jezelf tegenhoudt, dat je tegen een onzichtbaar plafond botst in je persoonlijke groeiproces? Dan is de kans groot dat je onderbewuste je stokken in de wielen steekt. En dan is het tijd om jouw 'saboteur' aan te pakken. Zodat jij weer helemaal verder kan en je volledige potentieel op de wereld kan loslaten.

Hoe doen we dat?

Niet met een sessie maar met een pakketje, waarin overleg, de NEI-techniek (Neuro-Emotionele Integratie), jouw blauwdruk, Bachbloesems, mijn pendel en andere tools een centrale rol spelen. Kort gezegd: we gaan liefdevol maar radicaal afrekenen met je saboteur - eenvoudig en pijnloos maar effectief.

Steekt jouw onderbewuste stokken in de wielen? - Doe de test!

"The only thing standing between you and your
dreams 
is
you.”


 

Are

You Ready?

Ben jij ook klaar om af te rekenen met jouw saboteur?
Wil je eindelijk je volle potentieel op de wereld loslaten? 

Contacteer me dan voor meer info over mijn exacte werkwijze en beschikbaarheid. De all-in prijs voor het pakketje is €250*. 

Wil je eerst mijn vibe een beetje voelen? Klik dan hier om de ervaringen van anderen te lezen. 

Heb je liever een programma op maat? Top-idee! Neem dan even contact op met mij. 

bottom of page