Are you ready...

to unleash your full potential?

Wat houdt je tegen?

Je hebt alles in huis om een succesvolle ondernemer te zijn maar het komt er (even) niet uit? Voel je weerstand om zichtbaar te zijn? Vraag je niet de prijzen die je waard bent? Vind je het moeilijk om je succesvolle carrière te combineren met een gelukkige relatie, met je ouderschap of... met jezelf? Heb je het gevoel dat je jezelf tegenhoudt, dat je tegen een onzichtbaar plafond botst in je persoonlijke groeiproces? Dan is de kans groot dat je onderbewuste je stokken in de wielen steekt. En dan is het tijd om jouw 'saboteur' aan te pakken. Zodat jij weer helemaal verder kan en je volledige potentieel op de wereld kan loslaten.

Hoe doen we dat?

Niet met een sessie maar met een pakketje, waarin overleg, de NEI-techniek (Neuro-Emotionele Integratie), jouw blauwdruk, Bachbloesems, mijn pendel en andere tools een centrale rol spelen. Kort gezegd: we gaan liefdevol maar radicaal afrekenen met je saboteur - eenvoudig en pijnloos maar effectief.

Steekt jouw onderbewuste stokken in de wielen? - Doe de test!

Lees de zinnen hieronder één voor één luidop. Begin bij de eerste, sluit je ogen, spreek hem uit. Voel ondertussen wat er gebeurt in je lichaam: krijg je een warm of aangenaam gevoel? Dan is alles in orde. Voel je iets verkrampen, begin je zenuwachtig te lachen of hoor je een inwendig stemmetje yeah, right! fluisteren? Dan is de kans groot dat er een lading zit op deze uitspraak - een lading die je tegenhoudt.

* Ik hoef mij voor niemand klein te houden.

* Ik bewaak mijn grenzen.

* Ik ben het waard succesvol te zijn.

* Ik durf voluit te stralen.

 

* Ik hoef niet keihard te werken om succesvol te zijn.

* Ik zorg in de eerste plaats voor mezelf.

* Ik leef in overvloed.

* Ik ben succesvol én ik ben een goede moeder / vader.

* Ik heb vertrouwen in mijn financiële toekomst.

* Ik ben immuun voor de reacties van anderen.


* Ik geloof in mezelf.

 

* Ik ben succesvol én ik heb een gelukkige relatie.

Bij welke zin werd je het meest getriggerd? Dat is de uitspraak waarvan jouw onderbewuste nu duidelijk aangeeft niet akkoord te zijn. Dat is waar je jezelf blokkeert. En zolang dat zo is, kan deze zin zich onmogelijk manifesteren in je leven - zo simpel is dat.

 

"The only thing standing between you and your dreams

is you.”


- D. Karnazes

Are

You Ready?

Ben jij ook klaar om af te rekenen met jouw saboteur?
Wil je eindelijk je volle potentieel op de wereld loslaten? 

Contacteer me dan voor meer info over mijn exacte werkwijze en beschikbaarheid. De all-in prijs voor het pakketje is €250*. 

Wil je eerst mijn vibe een beetje voelen? Klik dan hier om de ervaringen van anderen te lezen. 

Heb je liever een programma op maat? Top-idee! Neem dan even contact op met mij.